an met het afzwakke

Forum général sur le logiciel.

Modérateurs: pierricko3, raphael, Eric.Godey, Laurent Miagkoff, modos

an met het afzwakke

Messagepar caicai2017 » 13 Sep 2018, 03:31

Weinig consumptiegoederenbedrijven hebben het soort rendement op pari met Nike gecre?erd. Het bedrijf ging in 1980 naar de beurs en is - inclusief dividenden - teruggekeerd boven 57.000%. Met dat succes komt echter de wet van grote aantallen. Met een marktkapitalisatie van $ 110 miljard is het moeilijk om aan te nemen dat Nike redelijk snel Nike Air Presto Damen ergens in de buurt kan groeien, net zo snel als het ooit deed. Betekent Nike Roshe Run Womens dit dat kleinere upstarts - zoals de uitdager van vandaag, Skechers - betere Nike Air Max 95 Mujer koopjes zijn? Het is onmogelijk om die vraag met 100% zekerheid te beantwoorden. Maar door de matchup door drie verschillende lenzen te bekijken, kunnen we een beter idee krijgen van wat we krijgen als we vandaag voor aandelen betalen.
Duurzaam concurrentievoordeel
We beginnen met de moeilijkste - en belangrijkste - variabele om te analyseren: het duurzame concurrentievoordeel van een bedrijf. Dit wordt vaak de "gracht" genoemd en we hebben hier een hele pagina gewijd aan het onderzoeken van slotgrachten.
Omdat zowat iedereen schoenen en andere atletische kleding kan maken, komen de enige echte moatbedrijven zoals Nike en Skechers uit hun merkwaarde. In dat opzicht is Nike de duidelijke winnaar. Volgens Forbes is Nike's merk de 16e meest waardevolle Adidas ZX Flux Femme ter wereld - en de eerste onder kledingbedrijven - ter waarde van bijna $ 30Adidas ZX Flux Damen miljard.
Die merkwaarde was buitengewoon belangrijk op het internationale front, Adidas Superstar Womens waar het grootste deel van de groei van Nike momenteel vandaan komt. De omzet steeg aanzienlijk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (19% groei), China (24%) en Azi?-Pacific en Latijns-Amerika (13%). De verkopen in Noord-Amerika bleven daarentegen achter; maar het meest recente kwartaal van het bedrijf suggereert dat deze zorgen snel zouden kunnen verdwijnen.
Hoewel de recente winstprognoses van Skechers beleggers zorgen baren, zijn dit zorgen voor de korte termijn. De gematigde verwachting van het management voor de komende kwartalen heeft meer te maken met de timing van de verzending van bestellingen dan met het afzwakken van de vraag, maar dat weerhield beleggers er niet Adidas NMD Femme van om de voorraad afgelopen maandag aanzienlijk te bieden.
Het bedrijf Nike Air Huarache Mujer boekt aanzienlijke vooruitgang op het gebied van merkwaarde en heeft duidelijk een Adidas Hamburg Femme winnende formule gevonden bij de consument. Eigenlijk beoordeelde Brand Finance in 2016 Skechers als een van de snelstgroeiende merken in de kledingindustrie, terwijl het in slechts één jaar tijd 93% waard was en in totaal $ 2,6 miljard bedroeg.
Dat gezegd hebbende, uiteindelijk gaat het echt om de totale waarde van het merk van elk bedrijf, en Nike is een duidelijke winnaar. Vervolgens willen we een idee krijgen van hoe goed deze bedrijven zouden doen als er sprake was van een economische neergang. vandaag. Vanzelfsprekend zullen mensen schoenen en, waarschijnlijk, atletische kleding nodig hebben, ongeacht het economische klimaat. Dat gezegd hebbende, zullen de meeste mensen Adidas Superstar Womens Pink hun portemonnee aanhalen en deze aankopen uitstellen als ze het gevoel Nike Air Vapormax Femme hebben dat de tijden erg krap zijn.
Hoe goed kunnen Nike en Skechers een dergelijke Nike Air VaporMax Femme periode weerstaan? En is een van hen in betere staat om de storm te doorstaan? Bedrijven kunnen bij het evalueren van deze statistiek worden onderverdeeld in drie groepen, allemaal losjes gebaseerd op de geschriften van handelaar en bestsellerauteur Nassim Taleb: fragiel, robuust en antifragilabel. U kunt meer lezen over wat elk hier bedoelt
caicai2017
 
Messages: 48
Inscrit le: 18 Jan 2018, 09:44

Retour vers Général

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité

Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php